info(kukac)muveszlelkek.hu

2022-es újdonságok a Művészlelkeknél

Online akvarell- és gouache tanfolyamok, hírek, érdekességek a festés világából

2022-es újdonságok a Művészlelkeknél

Itt állunk egy új év kezdetén. Nem tudom Te hogy vagy vele, de én már régen nem teszek újévi fogadalmat, helyette viszont minden évemet új lendülettel, tervekkel indítom.

Nos, nincs ez most sem másképp.

Ebben a bejegyzésben szeretnék egy kis ízelítőt adni Neked abból, hogy mire is számíthatsz tőlem ebben az évben. Csak néhány dolgot említek meg most, és az év folyamán folyamatosan fejtem majd ki bővebben a terveimet.

Lássuk hát, hogy mi várható!

  • Január végétől minden hónapban számíthatsz egy online workshopra, mely során egy erre a célra létrehozott FB csoportban várlak majd szeretettel. Hogy mi lesz az első festés témája és hogy mire készülj, egy következő levelemben bővebben kifejtem majd.
  • Folyamatosan bővül és alakul a Művészlelkek Műhelye. Egyelőre három újdonsággal jövök: az egyik egy meditációs blokk, erről is bővebben írok majd később, elöljáróban annyit említenék meg erről, hogy a célom az, hogy teljesen el tudj lazulni és az alkotásra rá tudj hangolódni. Ezeknek a meditációknak az is célja, hogy segítségével 5 dimenziós alkotásokat tudj készíteni, vagyis egy magasabb rezgésből tudj alkotni. Az év folyamán előtérbe kerülnek a könnyed alkotások is, mind a rajz, mind az akvarellfestés terén. Ez azt jelenti, hogy 10, 20, 30 perces könnyed képeket tudsz majd elkészíteni a komplexebb alkotások mellett. Fő célom ezekkel a rövid videókkal, hogy azoknak is kedve legyen az alkotáshoz, akiknek kevés az idejük. Ezen a héten máris érkezik egy könnyed kis akvarell festő lecke, január hónapban még maradunk a téllel, ünneppel kapcsolatos képeknél.

A harmadik újdonság a Művészlelkek Műhelyében az, hogy több videó is készül majd a színkeverésről, egy-egy portré elkészítésénél, amikor a fő hangsúly a bőrszíneken lesz. És a fentieken kívül még sok-sok újdonságra számíthatsz tőlem ezen a felületen.

A 10 perces festések célja, hogy megmutassam Neked azt, hogy ilyen csekély idő ráfordításával is ki lehet kapcsolódni, ki lehet szakadni a hétköznapokból.

Ha bejegyzésem felkeltette érdeklődésedet, és fel vagy iratkozva a hírlevelemre, kérlek figyeld az e-mail fiókodat és a hírleveleimet, hiszen mindezen újdonságokról bővebben is írok majd az elkövetkezendő hetekben.

A heti könnyed festőleckét itt találod, ha nem vagy tagja a Művészlelkek Műhelyének, de szívesen csatlakoznál, itt tudod megtenni:

Művészlelkek Műhelye Program

Csodás, alkotással teli új évet kívánok Neked!

Ha kedvet kaptál a festéshez, és még nem vagy tagja a Művészlelkek Műhelyének, akkor ne késlekedj, január 14-ig még csatlakozhatsz hozzánk, ahol jelenleg több, mint 55 alkotást tudsz elkészíteni online videóim segítségével, de az elkészíthető képek száma hétről-hétre nő.

Rajzolj és fess velem! Akvarell, gouache és ceruzarajz.

———————————————————————————————

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél további érdekességeket is látni művészetről, festőkről, technikákról akkor olvasd rendszeresen frissülő blogomat, és kövess a Facebookon, valamint a Youtube-csatornámon!

Facebook Comments

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük