info(kukac)muveszlelkek.hu

Karácsonyi koszorú festése – akvarell-gouache festés – Művészlelkek Műhelye

Online akvarell- és gouache tanfolyamok, hírek, érdekességek a festés világából

Karácsonyi koszorú festése – akvarell-gouache festés – Művészlelkek Műhelye

karácsonyi koszorú akvarellfestés kezdőknek és haladóknak

Eltelt egy újabb hét és a múlt heti Salvador Dali kitérő után ezen a héten egy újabb karácsonyi témájú képpel bővült a Műhely kínálata.

A Művészlelkek Műhelyének legújabb alkotása ez a karácsonyi koszorú. Ezt a képet akvarell-gouache festékkel festettem meg.

A karácsonyi koszorú festése során először a koszorú ágait festettem meg, majd következett a részletek kidolgozása. Bevallom nekem ez okozta a legnagyobb örömöt. Szépen aprólékosan kidolgozni a koszorú díszeit, a kis piros bogyókat, a tobozokat, az örökzöld ágakat.

Igaz, – ha időm engedi – én szeretek saját kezűleg valódi karácsonyi koszorút, illetve asztaldíszeket is készíteni, így festés közben eszembe jutottak az elmúlt évek általam készített díszei.

 

Ha kedvet kaptál a festéshez, és még nem vagy tagja a Művészlelkek Műhelyének, akkor ne késlekedj, december 14-ig még csatlakozhatsz hozzánk, ahol jelenleg több, mint 55 alkotást tudsz elkészíteni online videóim segítségével, de az elkészíthető képek száma hétről-hétre nő.

———————————————————————————————

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél további érdekességeket is látni művészetről, festőkről, technikákról akkor olvasd rendszeresen frissülő blogomat, és kövess a Facebookon, valamint a Youtube-csatornámon!

Facebook Comments

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük