info(kukac)muveszlelkek.hu

Karácsonyi ajándékötlet 6-12 éves gyerekeknek

Online akvarell- és gouache tanfolyamok, hírek, érdekességek a festés világából

Karácsonyi ajándékötlet 6-12 éves gyerekeknek

karácsonyi ajándékötlet gyerekeknek

Kedves Szülők, Nagyszülők!

Lassan közelednek az ünnepek és ismét szembesülnünk kell azzal, hogy fogalmunk sincs, mivel tudnánk idén meglepni gyermekünket, unokánkat karácsonyra.

Neked is problémát okoz, hogy milyen ajándékkal lepd meg a gyermekedet? Téged is foglalkoztat, hogy mi az, aminek örülne egy gyermek karácsonykor?

Nos, azt hiszem, tudok segíteni.

Esetleg egy mesekönyv?

Egy nemrégiben megjelent tanulmány szerint a mai gyerekek előnyben részesítik a hagyományos papír alapú mesekönyvekkel szemben az e-bookokat. Ez lehet, hogy megdöbbentően hangzik elsőre, de ha belegondolunk abba, hogy a kicsik egyik kedvenc időtöltése, hogy vég nélkül nyomkodják Anya, vagy Apa tabletjét, telefonját, akkor lehet, hogy nem is akkora tévedés ez a felmérés.

A mai gyerekek tehát szívesebben nézegetik a színes képekkel illusztrált mesekönyveket egy tableten, vagy egy számítógép monitoron, mint egy hagyományos könyv lapjain. Akkor egyértelműen egy e-book mesekönyv lehet a megoldás!

Viszont, ha a gyermek nem tud még olvasni, akkor jól jönne ez a mesekönyv hangoskönyv formátumban is, nemde?

Igen, gondoljunk csak bele, hogy mai felgyorsult világunkban nem mindig van időnk mesét olvasni gyermekünknek. Pláne, ha például utazás közben, vagy az autóban szeretnénk lefoglalni a kicsiket, akkor remek megoldás lehet egy hangoskönyv. Szerencsére manapság a legtöbb e-book hangoskönyvként is elérhető a piacon.

És milyen pluszt tudnál még elképzelni?

Mi lenne, ha létezne egy olyan mesekönyv, aminek a mesehőseit önállóan meg tudnák festeni a kicsik és a nagyok, némi videós segítséggel?

Nos, erre is tudok egy példát.

Most megjelent Szívmesék című mesekönyvem e-book és hangoskönyv formátumban is elérhető, valamint egyedülálló módon a gyerekek nemcsak meséket olvashatnak, hallgathatnak, hanem megfesthetik velem a mesékben szereplő figurákat is, online videóim által. Így egy-egy kedvenc karakter, akár a gyerekszoba falát is díszítheti.

A könyv meséi tele vannak szeretettel és tanításokkal, melyeket olvasva megérintik az olvasó szívét. A mesekönyvben szereplő történetek egyediek, lélekből íródtak.

Ha egy komplex ajándékot keresel idén karácsonyra gyermekednek, akkor jó helyen jársz! Olvasás, mesehallgatás és festés egyben! Nem csak a kicsik örömére!

További részletekért kattints az alábbi képre!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük