info(kukac)muveszlelkek.hu

Fülbevalók festése, akvarell – gouache festés

Online akvarell- és gouache tanfolyamok, hírek, érdekességek a festés világából

Fülbevalók festése, akvarell – gouache festés

fülbevalók akvarell gouache festékkel festve

A napokban olvastam egy cikket az interneten, amely azzal foglalkozott, hogy minek örülnek a nők leginkább. Egy úr feszegette a témát, hogy mi az az ajándék, aminek a nők tényleg örülnek? Ékszer? Ruha? Konyhai kiegészítő?

El is gondolkodtam rajta, vajon tényleg ennyire bonyolult dolog ez? Véleményem szerint nem lehet ennyire leegyszerűsíteni a dolgot, hiszen nincs olyan nő, aki csak ékszernek vagy csak konyhai praktikus dolgoknak örül.

Én amondó vagyok, ha figyelünk a másikra egész évben, akkor nem okoz majd gondot megajándékozni azzal, amire vágyik.

Persze mások vagyok, mások az igényeink és szerintem másra is vágyunk.

Nyilván most nem azt állítom, hogy nem szeretem az ékszereket, de hogy minden egyes alkalomra legyen az névnap, születésnap, házassági évforduló ékszert kapjak? Hát azért azt nem tudom elképzelni.

Te hogy vagy vele? Kíváncsi vagyok a véleményedre, a cikk alatt nyugodtan írd meg mi a véleményed ezzel kapcsolatban.

Lehet, hogy én túl elkötelezett vagyok a hobbim mellett, de engem boldoggá tesz egy-egy ecset, papír vagy festék, netalán egy jó könyv, akár szakmai is jöhet.

Persze mi alkotók különleges helyzetben vagyunk, mert mondjuk, ha netalán megtetszik egy drágább ékszer, akkor azt akár le is tudjuk festeni. Igaz hordani nem tudjuk, de lehet a saját lakásunk – vagy ha ajándékba adjuk – akkor szeretteink, ismerőseink lakásának dísze is.

Volna kedved kipróbálni, milyen ékszert festeni?

Ha igen, akkor tarts velem! Legújabb videómban megmutatom, hogy mit hogyan csinálj és hamarosan egy lenyűgöző fülbevaló képével fogsz gazdagodni.

Annyit elöljáróban elárulok, hogy a látszat ellenére nem túl bonyolult elkészíteni ezt az ékszert. Akvarellt és gouache festéket használtam a festéséhez, sőt azt is elárulom, hogy gouache festékből picit többet használtam fel hozzá. 🙂

Hogy mi az a gouache festék és miért szeretem használni?

Itt olvashatsz róla bővebben:

https://muveszlelkek.hu/miert-szeretem-a-gouache-festeket/

 

fülbevalók akvarell gouache festékkel festve

Ha kedved támadt megfesteni velem ezt a képet, akkor csatlakozz a Művészlelkek Műhelyéhez, ahol több, mint 40 alkotást tudsz elkészíteni tanfolyami videóim segítségével.

Kattints ide a részletekért!

Kukkants bele, és nézd meg, hogy hogyan készült ez a színes csoda.

———————————————————————————————

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél további érdekességeket is látni művészetről, festőkről, technikákról akkor olvasd rendszeresen frissülő blogomat, és kövess a Facebookon, valamint a Youtube-csatornámon!

Facebook Comments

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük