info(kukac)muveszlelkek.hu

Zentangle mikulás és akvarell koszorú

Online akvarell- és gouache tanfolyamok, hírek, érdekességek a festés világából

Zentangle mikulás és akvarell koszorú

karácsonyi koszorú akvarell online tanfolyami anyag

Köszönöm, hogy ilyen sokan elkészítettétek a csütörtök esti élő után a zen angyalkát! Igazán nagyon szép kis angyalkák születtek. Örülök, hogy együtt alkothattunk, így ezen a héten csütörtökön sem marad el a közös alkotás: egy karácsonyi gömböt fogunk zentangle technikával elkészíteni. Szeretettel várlak benneteket, és azokat is, akik esetleg még nem csatlakoztak a csoporthoz.

Művészlelkek Alkotóklubja csatlakozás

A Művészlelkek Műhelye is dübörög tovább, azaz ahogy ígértem érkeznek a téli és karácsonyi témájú képek.

Ezen a héten két videó került fel a felületre, az egyik egy akvarell ajtókopogtató (koszorú), a másik pedig egy zen mikulás.

Mindkét képet nagyon egyszerűen el tudod készíteni, hiszen kezdők is nyugodtan belevághatnak ezeknek a képeknek a megfestésébe. Egyáltalán nem bonyolultak, elkészítésük nem igényel több órát, viszont cserébe kikapcsolnak, feltöltenek és ha esetleg ezentúl nagyobb célokat tűznél ki magadnak a festés terén, akkor garantált, hogy a karácsonyi kopogtató megfestésével játékosan és könnyedén el tudod sajátítani a nedves a nedvesen technikát.

Mivel rendkívül színpompás ez a kopogtató, remélem, hogy feltöltődsz a festés közben használt színek energiájával.

Advent első vasárnapja már el is illant, egyre több a közelgő ünnepek miatti teendő, de bízom benne, hogy az ünnepi készülődés mellett is jut idő majd magadra.

Ha még nem vagy tagja a Műhelynek, de szeretnél Te is a festés által kiegyensúlyozott lelkiállapotban maradni, akkor kattints a linkre és csatlakozz hozzánk.

 

Mindenkinek alkotással teli szép hetet kívánok!

 

Mónika

 

———————————————————————————————

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél további érdekességeket is látni művészetről, festőkről, technikákról akkor olvasd rendszeresen frissülő blogomat, és kövess a Facebookon, valamint a Youtube-csatornámon!

Ha pedig csak kipróbálnád magad, és még eddig nem tetted, csatlakozz ingyenesen a Művészlelkek Alkotókubjához, ahol hetente élőben alkothatsz velem!

Szeretettel várlak!

Facebook Comments

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük