info(kukac)muveszlelkek.hu

Kólásüveg akvarell

Online akvarell- és gouache tanfolyamok, hírek, érdekességek a festés világából

Kólásüveg akvarell

kólásüveg festése akvarellfestő online tanfolyam

Kedves Alkotótársak!

Ezen a héten tovább folytatódik a pozitív szavak „zenesítése” a Klubban, ami remek lehetőség, ha másokkal együtt, egy időben, közösen szeretnél alkotni és kiszakadni a mindennapok terhe és monotonitása alól.

A hetek során elkészült pozitív szavak összegyűjthetők és akár készíthető egy nagyon színes, pozitív szavakkal teli fal is, ahová akár az ez évi terveink is felkerülhetnek.

Ha Te is szívesen alkotnál velünk és még nem vagy tagja a Klubunknak, akkor itt tudsz csatlakozni hozzánk:

Művészlelkek Alkotóklubja csatlakozás

***

A Művészlelkek Műhelyébe ezen a héten egy Coca-colás üveg került fel. Első látszatra talán nehéznek tűnik ennek az üvegnek az elkészítése, pedig egyáltalán nem az. Nagyjából fél óra alatt el lehet készíteni.

A sötét és világos árnyalatok kialakítása csupán egy szín használatával történik, ami szintén nem okoz nehézséget.

Az üvegre jellemző áttetszőség, fényvisszaverődés festése is egyszerűbb, mint azt gondolnánk. Ebben a leckében az üvegen ábrázolásán kívül a tükröződés, áttetszőség és az árnyék kialakítását is megtanulhatod.

Remélem tetszeni fog ez az egyszerű kis festés. Ígérem, érkeznek még üvegfestéssel kapcsolatos videók is, hiszen varázslatos dolog akvarellel üvegtárgyakat festeni. És az áttetszőség papírra vetése is egy igazán lenyűgöző folyamat.

Ha még nem vagy tagja a havidíjas előfizetésű Műhelynek, de szeretnél Te is a festés által kikapcsolódni, fejlődni, akkor kattints a linkre és csatlakozz hozzánk!

 

———————————————————————————————

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél további érdekességeket is látni művészetről, festőkről, technikákról akkor olvasd rendszeresen frissülő blogomat, és kövess a Facebookon, valamint a Youtube-csatornámon!

Ha pedig csak kipróbálnád magad, és még eddig nem tetted, csatlakozz ingyenesen a Művészlelkek Alkotókubjához, ahol hetente élőben alkothatsz velem!

Szeretettel várlak!

 

 

 

Facebook Comments

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük