info(kukac)muveszlelkek.hu

2023-ban sem áll meg az alkotás

Online akvarell- és gouache tanfolyamok, hírek, érdekességek a festés világából

2023-ban sem áll meg az alkotás

Kedves Alkotótársam!

2023 első levelét olvasod, éppen ezért szeretnék neked nagyon Boldog Új Évet kívánni, és kívánom, hogy teljesüljön ebben az évben minden, amire vágysz!

A festés ebben is nagy segítségedre lehet, hiszen alkotás közben visszatérünk önmagunkba és ez a legmagasabb rezgés sok mindenen átsegít. Még ha csak arra a rövid időre is, amit kiszorítunk magunknak naponta az alkotásra.

Ebben az évben is alkotunk tovább a Klubban, ahol ezen a héten csütörtökön este 7-kor visszakapcsolódhat mindenki, aki szeretne a közös rajzolásba.

Pozitív szavakat fogunk zenesíteni, a részleteket és a sablont a Klubban fogod tudni elérni, ha még nem vagy tagja a Klubnak, itt tudsz csatlakozni.

Művészlelkek Alkotóklubja csatlakozás

Várlak Téged is szeretettel!

Ha még nem ismered a Zentangle technikát, akkor ezek az alkalmak kiválóak lehetnek arra, hogy kicsit megismerkedj vele, ha pedig már ismered, akkor biztosan jól fog esni egy elmélyült alkotás akár egy kellemes zenével a háttérben.

Hamarosan lehetőség nyílik a Zentangle online alap és haladó tanfolyamának megvásárlására, ebben az anyagban mindent, de tényleg mindent megtalálsz majd, amit erről a technikáról tudnod kell.

Nagyon sok ötlet, terv van a fejemben, ami ezt az évet illeti. Szinte minden hónap tartogat majd meglepetéseket.

Február környékén ismét tervezek egy díjmentes akvarellfestést és érkeznek majd fizetős programok is.

Nagy vágyam, hogy megmutassam Neked az akvarellt más formában, mint ahogy a Művészlelkek Műhelyében festünk. Ott leginkább realisztikusan használjuk ezt a festéket. Gondoltál már rá, hogy milyen lehet úgy festeni, hogy szárnyalni hagyod a fantáziádat? Nos, a részletekkel hamarosan érkezem.

Természetesen ezen a héten is felkerült egy új videós anyag a Művészlelkek Műhelyébe.

Akvarell-gouache technikával készültek ezek a csodás narancsok, amiknek a festésébe itt tudsz belenézni:

Ha Te is szeretnéd idén a festést hobbiddá tenni, itt tudsz csatlakozni a Műhelyhez:

Művészlelkek Műhelye csatlakozás

Kívánok Örömteli alkotással teli napokat Neked 2023-ban is!

 

———————————————————————————————

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél további érdekességeket is látni művészetről, festőkről, technikákról akkor olvasd rendszeresen frissülő blogomat, és kövess a Facebookon, valamint a Youtube-csatornámon!

Ha pedig csak kipróbálnád magad, és még eddig nem tetted, csatlakozz ingyenesen a Művészlelkek Alkotókubjához, ahol hetente élőben alkothatsz velem!

Szeretettel várlak!

Facebook Comments

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük