info(kukac)muveszlelkek.hu

Madarak festése akvarell festékkel

Online akvarell- és gouache tanfolyamok, hírek, érdekességek a festés világából

Madarak festése akvarell festékkel

Madarak festése akvarell festékkel - Vadlúd akvarell

A Művészlelkek Alkotóklubjában ezen a héten tovább folytatódik a pozitív szavas zentangle képek készítése. Fantasztikus lehetőség, hogy együtt, egy időben, többen alkotunk, kikapcsolódunk és magunk mögött hagyjuk a gondokat legalább egy rövid időre.

Ha még nem vagy tagja a Klubnak, itt tudsz csatlakozni:

Művészlelkek Alkotóklubja csatlakozás

Ehhez kapcsolódóan szeretném megemlíteni, hogy elkészült „A lazulás művészete” Zentangle programom, mely online, örökös hozzáféréssel elérhető és egészen az alapoktól, a haladó technikákon, mintákon keresztül gyakorlatilag mindent felölel a program. Összesen 26 videó, 580 percnyi tömény kikapcsolódás vár rád, ha választod ezt a nagyon kedvező lehetőséget.

Fontos! Ha van kuponod, most felhasználhatod ennek a programnak a megvásárlásánál. Ilyen esetben írj egy e-mailt, hogy pontosan melyik tanfolyamra szeretnéd igénybe venni a kupont.

Itt tudod megnézni a részletes programot:

Folytatódik az alkotás a Művészlelkek Műhelyében is. Igyekszem egyre több témával, egyre változatosabbá tenni a leckéket, remélem, hogy a tagok legnagyobb örömére.

Az elkövetkezendő hetekben madarak és üvegtárgyak kerülnek majd fel a videós anyagok közé váltakozva, hogy ne legyen unalmas.

A leckék az alapoktól a haladó, bonyolultabb képekig lesznek felépítve, azért, hogy aki kezdő még az akvarell technikában, az is bátran bele tudjon vágni a festésbe. Akik pedig már gyakorlottak, azoknak is szeretnék újabb és újabb kihívást hozni. Hiszen csak akkor tudunk fejlődni, ha egyre magasabbra tesszük a lécet.

Két nagyon egyszerű madaras leckével indítunk és a hetek folyamán egyre nehezednek majd a videós anyagok.

Itt bele tudsz nézni az egyik videóba:

 

 

Végül egy gondolat: az akvarellfestés során meg kell találnunk az egyensúlyt a festék és víz között. Gyakorlatilag lehetetlen kétszer elkészíteni ugyanúgy egy képet. Ezért mondhatjuk talán azt is, hogy minden akvarell festmény egyben egy kísérletezés is.

———————————————————————————————

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél további érdekességeket is látni művészetről, festőkről, technikákról akkor olvasd rendszeresen frissülő blogomat, és kövess a Facebookon, valamint a Youtube-csatornámon!

Ha pedig csak kipróbálnád magad, és még eddig nem tetted, csatlakozz ingyenesen a Művészlelkek Alkotókubjához, ahol hetente élőben alkothatsz velem!

Szeretettel várlak!

Facebook Comments

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük