info(kukac)muveszlelkek.hu

Karácsonyi témájú videók a Művészlelkek Műhelyében

Online akvarell- és gouache tanfolyamok, hírek, érdekességek a festés világából

Karácsonyi témájú videók a Művészlelkek Műhelyében

karácsonyi gömb akvarellfestő tanfolyami anyag

Ezen a héten csütörtökön (december 15) este 7-kor, aki tud és szeretne, velem tarthat ismét az Alkotóklubomba, ahol az idei utolsó közös online zentangle képet fogjuk elkészíteni élőben – ami ezúttal egy zen-karácsonyfa lesz.

Ha még nem vagy tagja a Klubomnak, itt tudsz csatlakozni:

Alkotóklub csatlakozás

***

Biztosan Te is észrevetted, hogy rohan az idő. Már csak 3 hét maradt ebből az évből.

Gondolom, hogy Te is készülsz már az ünnepekre, indul a rohanás az ajándékok után, a karácsony esti vacsorához valók beszerzése, sütés-főzés.

Én mégis arra kérlek, hogy az ünnepek alatt is szakíts időt önmagadra és az alkotásra.

Állj meg egy pillanatra, tekintsd át az évedet, fókuszálj arra, amit sikerült megvalósítanod és legyél büszke rá!

Ha tagja vagy a Művészlelkek Műhelyének és régebb óta alkotsz már velem, vedd elő a képeidet és nézd meg, hogy mennyit fejlődtél ez idő alatt. Legyél büszke az eredményeidre, biztos vagyok benne, hogy rengeteget fejlődtél. Picit gondold át azt is, hogy mit ad Neked a festés, mert lehet, hogy még ebből a szempontból még nem is tekintettél erre a hobbira.

Szeretnék a Műhely tagjainak az év vége közeledtével 6 új videóval kedveskedni, amiben található grafit, akvarell, akvarell-gouache és zentangle technika is. Eddig megszokhattátok, hogy a videók hetente kerülnek fel a tanfolyami oldalra, azonban most talán több időd is juthat az alkotásra, ezért a hónapból hátralévő összes videót egyszerre elérhetővé tettem számotokra.

Immáron ezzel a 6 alkotással együtt összesen 154 videót találsz a Műhelyben, ahol 5 különféle témakörben alkothatsz. Ezek a grafitrajz, az akvarell, a gouache, az akvarell-gouache és a zentangle. Ha nem vagy még tag, itt tudsz csatlakozni a Műhelyhez, havi előfizetés keretén belül:

Művészlelkek Műhelye, részletes információk és csatlakozás

 

Kívánok mindenkinek nagyon boldog, békés, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket és alkotásban gazdag, boldog új évet!

Mónika

 

———————————————————————————————

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél további érdekességeket is látni művészetről, festőkről, technikákról akkor olvasd rendszeresen frissülő blogomat, és kövess a Facebookon, valamint a Youtube-csatornámon!

Ha pedig csak kipróbálnád magad, és még eddig nem tetted, csatlakozz ingyenesen a Művészlelkek Alkotókubjához, ahol hetente élőben alkothatsz velem!

Szeretettel várlak!

Facebook Comments

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük