info(kukac)muveszlelkek.hu

Akvarell könyvjelzők és őszi falevél

Online akvarell- és gouache tanfolyamok, hírek, érdekességek a festés világából

Akvarell könyvjelzők és őszi falevél

akvarell könyvjelzők montázs

Nagy örömömre szolgál, hogy ilyen sokan megfestettétek velem az akvarell könyvjelzőket, melyekből készítettem egy montázst.

Köszönöm szépen minden kedves Alkotótársamnak, hogy velem tart csütörtök esténként az ingyenes közös festésen az Alkotóklubban, ahol ezen a héten folytatódik az akvarellkönyvjelzők készítése.

Ha nem vagy még tag, és szívesen tartanál velünk, akkor itt tudsz csatlakozni hozzánk:

Művészlelkek Alkotóklubja

A Klubban minden héten csütörtök esténként 7 órakor festünk együtt ingyenesen, élőben, melynek során Te is átélheted a közös festés élményét az online térben.

A Művészlelkek Műhelyében ezen a héten az ősz a téma, hiszen már könyörtelenül itt kopogtat ajtónkban az ősz hűvös fuvallata. Így most egy őszi falevél akvarellt festhetsz meg velem. Ezen a héten ezzel a videóval bővült a megfesthető alkotások köre, így most már közel 120 képet készíthetsz el videóim segítségével.

őszi falevél akvarell online akvarellfestő tanfolyami anyag

Ez egy egyszerű, kezdők számára is könnyen elkészíthető festmény, aminek festése során az ősz izgalmas színeit használjuk.

Itt meg tudod nézni felgyorsítva a festés folyamatát:

Ha kedvet kaptál a falevél festéshez, akkor szívesen látlak Műhelyemben, ahol több, mint 100 alkotást készíthetsz el és ahová itt tudsz csatlakozni:

Művészlelkek Műhelye csatlakozás

———————————————————————————————

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél további érdekességeket is látni művészetről, festőkről, technikákról akkor olvasd rendszeresen frissülő blogomat, és kövess a Facebookon, valamint a Youtube-csatornámon!

 

Ha pedig csak kipróbálnád magad, és még eddig nem tetted, csatlakozz ingyenesen a Művészlelkek Alkotókubjához, ahol hetente élőben alkothatsz velem!

Szeretettel várlak!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük