info(kukac)muveszlelkek.hu

Realisztikus szem festése profilból akvarellel

Online akvarell- és gouache tanfolyamok, hírek, érdekességek a festés világából

Realisztikus szem festése profilból akvarellel

realisztikus szem akvarell

A Művészlelkek Műhelyében a pár héttel ezelőtti hiperrealisztikus szem festése után most ismét egy realisztikus szemet fogunk megfesteni akvarellel, ezúttal profilból.

 

A portrékészítés egyik lehetséges verziója, hogy begyakoroljuk az egyes formákat és mikor egy egész alakos képet festünk meg, már nagyon jól fogjuk tudni, hogy hogyan alakítsuk ki az adott testrészt. Ilyen gyakorlat lehet például a szem festése is akvarellel.

Ebben a 35 perces videóban elmagyarázom és meg is mutatom, hogy hogyan rajzold fel a szemet. Kitérek arra is, hogy mitől lesz realisztikus egy emberi szem, lépésről-lépésre mutatom az akvarell festés menetét, valamint a videó végén megmutatom a különféle szempillák kialakításának variációit.

Megtudhatod azt is, hogy hogyan építsd fel a rétegeket és a színértékeket egymásra. A videóból az is kiderül majd, hogyan adok valósághű részleteket a képhez.

Ha Te is szeretnél ilyen valósághű, hiperrealisztikus szemet festeni, tarts velem a Művészlelkek Műhelyébe és minden titokról fellebben a fátyol.

———————————————————————————————

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél további érdekességeket is látni művészetről, festőkről, technikákról akkor olvasd rendszeresen frissülő blogomat, és kövess a Facebookon, valamint a Youtube-csatornámon!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük