info(kukac)muveszlelkek.hu

Nyuszi festése akvarell festékkel

Online akvarell- és gouache tanfolyamok, hírek, érdekességek a festés világából

Nyuszi festése akvarell festékkel

nyuszi akvarell online tanfolyam

Nem tudom Te hogy vagy vele, de én nagyon szeretem a puha, szőrös állatokat, mint például a kutyák, a cicák és persze a nyuszik. Olyan simogatnivalóak és melegek ezek a nyulacskák, hogy az ember legszívesebben ki sem engedné őket a kezei közül.

Az akvarellben igazi kihívás a szőrös állatok festése, nagy türelmet és odafigyelést igényel egy-egy kis szőrcsomó megfestése. Ez esetben igyekeztem egyszerűen megoldani ez a feladatot, mivel a szőrök nem olyan részletességgel lettek megjelenítve, mint például a leopárd festésénél.

Ezen a héten ennek a nyuszinak a megfestését vettem videóra és ezzel a videóval bővül a Művészlelkek Műhelye ezen a héten. A videóban megmutatom, hogyan vidd fel a papírra a nedves részeket, hogyan alakítsd ki az alapszíneket és hogyan mosd össze az alapot. Majd mutatok pár technikát arra is, hogy hogyan tudod kialakítani a nyuszi szőr textúráját.

Ha szeretnéd megismerni a fenti a praktikákat, tarts velem a Művészlelkek Műhelyébe, ahol több, mint 70 alkotás vár arra, hogy elkészítsd őket az akvarellfestés, a gouache festés, az akvarell-gouache és a grafitceruzás rajz témájában.

———————————————————————————————

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél további érdekességeket is látni művészetről, festőkről, technikákról akkor olvasd rendszeresen frissülő blogomat, és kövess a Facebookon, valamint a Youtube-csatornámon!

Facebook Comments

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük