info(kukac)muveszlelkek.hu

Nyári témák a Művészlelkek Műhelyében

Online akvarell- és gouache tanfolyamok, hírek, érdekességek a festés világából

Nyári témák a Művészlelkek Műhelyében

online akvarell, gouache, zentangle, grafitrajz tanfolyam

Igaz, hogy tombol a nyár és a hőmérő higanyszála napról-napra egyre magasabbra kúszik, a napozás és a fürdőzés mellett számomra a leginkább felüdítő tevékenység továbbra is a festés.

Ezen a héten is nyárias témákat hoztam a Művészlelkek Műhelyébe, ahol immáron több, mint 100 alkotást készíthetsz el velem, videós útmutatóim segítségével.

És, hogy milyen videókkal bővült a Műhely a héten?

3 új, könnyed akvarell képet készíthetsz el velem. Egy katicabogár, egy banán és egy tengeri csillag formájában. Ezeket kifejezetten a kezdőknek ajánlom, hiszen viszonylag gyorsan és egyszerűen elkészíthetőek.

                       

Ezen kívül a Műhely 100. leckéjeként a haladók megfesthetik a delfint, amit ezúttal az akvarell mellett egy kis gouache festékkel dobtam fel.

A zentangle technikák blokkban pedig egy egyszerűbb mintával készültem, ami nem más, mint a lila mámor.

Kellemes, alkotással teli napokat kívánok mindannyiunknak!

———————————————————————————————

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél további érdekességeket is látni művészetről, festőkről, technikákról akkor olvasd rendszeresen frissülő blogomat, és kövess a Facebookon, valamint a Youtube-csatornámon!

 

Ha pedig csak kipróbálnád magad, csatlakozz ingyenesen a Művészlelkek Alkotókubjához, ahol hetente élőben alkothatsz velem!

Szeretettel várlak!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük