info(kukac)muveszlelkek.hu

Nárcisz akvarell és zen csigák

Online akvarell- és gouache tanfolyamok, hírek, érdekességek a festés világából

Nárcisz akvarell és zen csigák

nárcisz akvarell online tanfolyam

Nem tudom, hogy ki mennyire bírja a hőséget és a kánikulát, de nekem néha már egy kicsit sok a jóból. Ezért úgy döntöttem, hogy ezen a héten kicsit visszakanyarodok a tavaszhoz. Legalább is az alkotás szintjén.

A Művészlelkek Műhelyébe egy rendkívül könnyen megfesthető akvarell képet hoztam. Ez pedig nem más, mint egy nárcisz, akvarellel megfestve.

Kezdők is bátran nekifoghatnak ennek a képnek, hiszen ez egy könnyed, egyszerű kis virágocska, amit viszonylag gyorsan meg lehet festeni.

 

Nekem mindössze 20 perc alatt készült el a nárcisz akvarellem, de szerintem egy teljesen kezdőnek sem tarthat tovább, mint fél óra.

 

A zen technikák blokk pedig egy csiga mintákból álló zentangle képpel bővült. Ez az alkotás is viszonylag rövid idő alatt elkészíthető és egy remek kikapcsolódást nyújt egy fárasztó nap után.

 

Ha szeretnél bővebben olvasni a zentangle technikáról, akkor azt itt megteheted.

 

———————————————————————————————

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél további érdekességeket is látni művészetről, festőkről, technikákról akkor olvasd rendszeresen frissülő blogomat, és kövess a Facebookon, valamint a Youtube-csatornámon!

 

Ha pedig csak kipróbálnád magad, csatlakozz ingyenesen a Művészlelkek Alkotókubjához, ahol hetente élőben alkothatsz velem!

Szeretettel várlak!

Facebook Comments

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük