info(kukac)muveszlelkek.hu

Milyen témák várnak Művészlelkek Műhelyében?

Online akvarell- és gouache tanfolyamok, hírek, érdekességek a festés világából

Milyen témák várnak Művészlelkek Műhelyében?

Művészlelkek Műhelye online akvarell, zentangle, gouche festő tanfolyam

Kedves Alkotótársam!

Ha még nem tetted, csatlakozz hozzánk a díjmentes Művészlelkek Alkotóklubjába és alkoss velünk együtt online csütörtökön esténként 7-kor! Ezen a héten ismét akvarellel festünk majd.

***

A Művészlelkek Műhelye ezen a héten ismét két videós anyaggal bővül. Az akvarell blokkba egy üvegpohárban lévő virág kerül fel, a gouache blokkot pedig 2 üveggolyó bővíti.

 

***

Most pedig hadd fejtsem ki, hogy mi a Művészlelkek Műhelye, hiszen már többen kérdeztétek tőlem az elmúlt időben.

Röviden: egy hely, ahol végre a lelkedé a főszerep!

Bővebben: egy olyan online tanfolyami felület, ahol több témában is alkothatsz, pusztán egyetlen havidíjért cserébe.

Hogy mik ezek a témák?

Grafit ceruzás rajzok: jobbagyféltekés technikák, 3d rajzok, hosszabb-rövidebb időintervallumban elkészített videók, kinek-kinek időbeosztása szerint.

Akvarell: az alapoktól egészen a realisztikus stílusig találsz videókat, amik közül kedvedre válogathatsz.

Gouache: a Művészlelkek Műhelyében az országban egyedülálló módon megismerkedhetsz a gouache festék használatával. Realisztikus módon használom ezt a festéket és a videóimban mondom és mutatom is, hogy mit hogyan csinálj.

 

Akvarell-gouache: ebben a blokkban az akvarell és a gouache festék együttes használatával ismerkedhetsz meg, ehhez tippeket, praktikákat kapsz. A videókban megmutatom, hogy én hogyan használom a két festéket együtt.

Zentangle: ha csak egy könnyed kikapcsolódásra vágysz, akkor a zentangle blokk lesz a kedvenced. Itt rövidebb, könnyedebb zentangle alkotásokat készíthesz el, melyeket legtöbbször az akverellel együtt használok.

Az online felület lényege, hogy saját otthonodban, saját időbeosztásod szerint alkothatsz. A videókat bármikor megállíthatod és visszanézheted, ahogy kedved és fejlődési ütemed diktálja.

A Művészlelkek Műhelye közel 250 videós anyagot tartalmaz a fenti témákban. Ha kedvet kaptál hozzá és szeretnéd kipróbálni magad, itt tudsz csatlakozni:

Művészlelkek Műhelye online akvarell, zentangle, gouche festő tanfolyam

 

Facebook Comments

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük