info(kukac)muveszlelkek.hu

Milyen hibákat követhetsz el akvarellfestékkel?

Online akvarell- és gouache tanfolyamok, hírek, érdekességek a festés világából

Milyen hibákat követhetsz el akvarellfestékkel?

kalapos hölgy ingyenes online akvarellfestő workshop

A héten tovább folytatódik a csütörtök esti alkotás az ingyenes Művészlelkek Alkotóklubjában. A nyár folyamán visszatérünk a zentangle technikához. Tarts velem, ha szeretnél munka után picit kikapcsolódni.    

Ha nem vagy még tagja az Alkotóklubnak, kattints a linkre és csatlakozz hozzánk:

Művészlelkek Alkotóklubja csatlakozás

***

A Művészlelkek Műhelyébe a héten felkerült a videós anyagok közé a Kalapos hölgy című kép is. Aki még nem tette, mert nem volt esetleg ideje rá, most nyugodtan megfestheti a képet. 

***

A heti hírlevelekben több szó is esett már az akvarellfestésről, de a festés során elkövetett hibákról kevesebbet írtam.  Így a következőkben néhány gondolatot hadd említsek meg az akvarellfestékkel elkövetett hibákról.  

A hibák javítása is egy készség, amelyet minden művésznek tudnia és fejlesztenie kell. Akvarellrajongóként megértem azokat a kihívásokat és frusztrációkat, amelyek ezzel a festékkel járhatnak. Azonban, ha megtanulod kijavítani, sőt beépíteni a hibákat a munkádba, izgalmas új kreatív lehetőségekhez juthatsz amivel fejlődni is tudsz. 

Az elkövetkezendő hetekben hat módszert vizsgálok meg az akvarellhibák kijavítására. Olyan eszközöket és tippeket fogok átadni, amelyek segítenek legyőzni a leggyakoribb akvarellhibákat.

Ne feledd, hogy a gyakorlat teszi a mestert és minél többet dolgozol akvarellel, annál magabiztosabbá és képzettebbé válsz. Szóval nyugodtan hibázz! Fogadd el a hibákat, tanulj belőlük és alakítsd át őket a növekedés és a kreativitás lehetőségévé.

Türelemmel, kitartással és pozitív hozzáállással hamarosan rájössz, hogy az akvarellhibák már nem kudarcot jelentenek, hanem művészi utazásod szerves részét képezik. Folytasd a festést és élvezd a folyamatot!

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük