info(kukac)muveszlelkek.hu

Karácsonyi akvarellkihívás

Online akvarell- és gouache tanfolyamok, hírek, érdekességek a festés világából

Karácsonyi akvarellkihívás

karácsonyi akvarellkihívás online akvarell workshop

Lassan véget ér az év, mi lenne, ha az egész éves stresszt, feszültséget letennéd ennek az évnek a végén? Mi lenne a szánnál magadra egy kis időt a karácsonyi bevásárlás, sütés főzés előtt?

Mostanság sok a feszültség körülöttünk és ezért talán bennünk is. Ha olyan vagy mint én, előfordulhat, hogy azon kapod magad, hogy éjszakánként a véget nem érő tennivalóidra gondolsz, a szeretteid miatt aggódsz és feszült izmokra ébredsz.

Mindannyian tudjuk, hogy a stressz nem tesz jót testünknek vagy mentális egészségünknek, de leggyakrabban úgy döntünk, hogy figyelmen kívül hagyjuk, amíg csúnya módon meg nem jelenik (helló, álmatlanság, ingerlékenység és szorongás!).

Tudtad, hogy a festés remek módja annak, hogy elengedjük a stresszt az elménk ellazítására és az önbizalom növelésére? Mindezt úgy, hogy közben elsajátítjuk a festési készségeink fejlesztéséhez szükséges alapvető technikákat? Ez egy win-win helyzet!

A fentiekből fakadóan alkottam meg a karácsonyi akvarellkihívást, melynek során 10 kép, 10 videós segítség, 10 egymást követő napon válik elérhetővé.

Ez egy igazán nagy kihívásnak tűnhet a mindennapokban, de 20-30 perc énidőt igazán mindenki megérdemel. Minden kép magában foglalja az alapvető akvarell technikák bemutatását (mosások létrehozása, ecsetkezelés, rétegezés és kompozíció).

A végeredmény pedig 10 csodálatos képecske, ami akár képeslap vagy ajándékkísérő is lehet.

Kellemes közérzet, lazaság, feltöltődés = stresszmentes ünnepek.

Tarts hát velem a karácsonyi akvarellkihívásban és fessünk együtt!

A programról részletesen itt olvashatsz:

karácsonyi akvarellkihívás online akvarell workshop

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük