info(kukac)muveszlelkek.hu

Húsvéti témák a Művészlelkek Műhelyében

Online akvarell- és gouache tanfolyamok, hírek, érdekességek a festés világából

Húsvéti témák a Művészlelkek Műhelyében

húsvéti nyuszik online akvarellfestő tanfolyami anyag

Kedves Alkotótársam!

Ahogy azt már megszokhattad, csütörtök esténként együtt alkotunk az ingyenes, online Művészlelkek Alkotóklubjában, ahol ezen a héten még mindig a gouache festékkel dolgozunk.

Ha még nem vagy a tagja az Alkotóklubnak, akkor itt a lehetőség, hogy csatlakozz hozzánk. Gyere, alkoss velünk!

Művészlelkek Alkotóklubja csatlakozás

***

Nem tudom, hogy Te hogy vagy vele, de nekem a húsvét kapcsán nagyon sok dolog jut eszembe. Ilyen például a tavasz, ami a kedvenc évszakom.

Végre minden életre kel és csodás virágillat száll a levegőben.

Rengeteg témát ad ilyenkor a természet, ami csak arra vár, hogy észre vegyük, lefotózzuk és otthon megfessük vagy megrajzoljuk, attól függően, hogy kinek mi a kedvenc eszköze.

A húsvét is remek lehetőség érdekes képek készítésére, mivel az ünnep maga is rengeteg témát kínál számunkra. A húsvét két fő szimbóluma a piros tojás és természetesen a húsvéti nyúl.

Így hát én is készítettem egy videót akvarellel három kis nyusziról, melyet a Művészlelkek Műhelyének akvarell blokkjában találsz meg.

Nincs húsvét tojás nélkül. Tudtad, hogy a tojás az élet, az újjászületés, a termékenység legősibb jelképe? Bár kicsi és törékeny, a világegyetem nagyságát, s az élettelenből az élőbe való átmenet rejtélyét jelképezi.

Ezúttal egy nagyon rövid, könnyed kis videós anyag került fel a Művészlelkek Műhelyének zen technikák blokkjába, ahol ezt a vidám kis tojás tudod pár perc alatt elkészíteni. Remélem könnyed kikapcsolódás lesz számodra, akár gyerekekkel, unokákkal is jó móka lehet a megrajzolása.

Végezetül pedig kívánok Neked nagyon boldog Húsvéti ünnepeket!

 

 

 

 

Facebook Comments

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük