info(kukac)muveszlelkek.hu

Hogyan fessünk téli tájat akvarell technikával?

Online akvarell- és gouache tanfolyamok, hírek, érdekességek a festés világából

Hogyan fessünk téli tájat akvarell technikával?

téli táj akvarell

A mai blogbejegyzésemet a tél inspirálta, Bár bevallom, jobban szeretem a meleg szobából szemlélni a tél szépségeit, mint teljes valójában átélni és kint vacogni a hidegben. Az igazság az, hogy nem kimondottan szeretem a telet, mint évszakot, azonban egyre inkább úgy érzem, hogy ebben az időszakban is kezdem megtalálni a szépséget.

Ha egy kicsit művész szemmel nézzük, ilyenkor teljesen mások a fényviszonyok, mint nyáron vagy akár ősszel. Egy téli tájat szemlélve egészen más színeket varázsol szemünk elé a természet.  Télen inkább dominál a kék és a lila, valamint a fehér, ahogyan az a képemen is látható.

téli táj akvarell technikával festve

Téli táj akvarell

Ezzel rá is cáfoltam arra az elcsépelt mondatra, hogy a tél szürke. Persze egyértelműen nincs olyan színkavalkád, mint mondjuk ősszel, de ilyenkor is fel lehet fedezni különféle érdekes színeket.

A téli tájkép készítése során a fent említett színekkel játszottam. A festésről videót készítettem, ami ingyenesen elérhető. Ha szeretnéd megkapni az ingyenes videót, akkor itt, ezen az oldalon tudsz feliratkozni rá.

Az ingyenes videó segítségével Te is megfestheted a saját magad téli táját. Nem muszáj pont ugyanolyannak lennie, mint amilyen az enyém, nyugodtan engedd szabadon a fantáziádat!

Ha elkészíted, remélem neked is akkora örömet fog majd szerezni a végeredmény, mint nekem, amikor festettem.

Tegyük színessé együtt a világot! Színekkel teli alkotásokat kívánok!

 

Mónika

Facebook Comments

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük