info(kukac)muveszlelkek.hu

Grafitceruzás rajz: Csónak

Online akvarell- és gouache tanfolyamok, hírek, érdekességek a festés világából

Grafitceruzás rajz: Csónak

csónak grafitceruzával rajzolva

Tegnap elkezdődött egy újabb hét, ami azt jelenti, hogy ismét bővül az elkészíthető képek száma a Művészlelkek Műhelyében.

 

Erre a hétre egy grafitceruzás rajzot hoztam Neked, ami megidézi kicsit a nyarat. Hiszen ebben a zord időben ki ne szeretné a nyári élményeket felidézve, akár egy saját élménytől vezérelve megrajzolni ezt a csónakot?

 

Nekem erről a tavon ringatózó csónakról egy kedves gyermekkori élmény jut eszembe, amikor kislányként a nagyszüleimmel csónakáztam a Balatonon. Szinte most is orromban érzem a tó – semmivel sem összetéveszthető – illatát, a nyári napsugár melegét és azt a kellemes pár órás csónakázást, amit akkor ott együtt töltöttünk.

csónak_rajz

Nos, ha Te is azok közé tartozol, aki szereti az élményeit papírra vetni, akkor ez a videós anyag Neked szól. Ebben az anyagban a fények-árnyékok hatására fókuszálunk, miközben egy könnyed alkotásban lehet részed.

 

Ennek a csónaknak a felrajzolása egyáltalán nem bonyolult, még akkor sem, ha már nagyon régen volt ceruza a kezedben.

 

Ha már velem tartasz, akkor köszönöm, hogy itt vagy, ha még nem vagy köztünk, de szeretnél egy szuper kreatív, lelkes alkotócsoporthoz tartozni, akkor kattints a linkre és csatlakozz hozzánk!

 

Esetleg van Neked is hasonló élményed?

Ha igen, oszd meg velünk a megrajzolt képpel együtt a Lelkes Művészlelkek Facebook oldalon! Hogyan tudsz csatlakozni hozzánk?

 
 
Kattints, csatlakozz, légy Te is egy lelkes közösség tagja!
 

Csodálatos, alkotással teli napokat kívánok!

 

 

 

———————————————————————————————

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél további érdekességeket is látni művészetről, festőkről, technikákról akkor olvasd rendszeresen frissülő blogomat, és kövess a Facebookon, valamint a Youtube-csatornámon!

Facebook Comments

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük