info(kukac)muveszlelkek.hu

Fémes hatás érzékeltetése akvarellel

Online akvarell- és gouache tanfolyamok, hírek, érdekességek a festés világából

Fémes hatás érzékeltetése akvarellel

fémes hatású szandál festése akvarellel online akvarellfestő tanfolyam

A héten felkerült két új videó a Művészlelkek Műhelyébe. Az egyik által fény derül egy nagy titokra, méghozzá a fémes hatás érzékeltetését ismerheted meg egy női szandál akvarell festékkel történő ábrázolása során.

Biztosan felmerült már benned is a kérdés, kell-e ezüst, vagy arany, netalán bronz festék ahhoz, hogy fényes, akarom mondani fémes hatást tudj elérni a képeidnél.

Nos, elárulom Neked, hogy ez a videó leleplezi a nagy titkot. Semmi gond nincs azonban azzal, ha Te úgy gondoltad eddig, hogy ezen hatásokat fényes színekkel érheted el.

Fontos, hogy alaposan megvizsgáljuk az adott témát, amit szeretnénk fémesen csillogón ábrázolni. Ez azt jelenti, hogy aprólékosan szemügyre kell venni minden apró formát, az összes fényt és árnyékot egy adott tárgyon. Ha ezeket az apró, de nagyon fontos dolgokat a helyére rakod, rájössz arra, hogy mennyire legyenek világosak vagy sötétek az adott formák.

És a jó hír, hogy ehhez csupán néhány általános festékszínre lesz szükséged. Hogy melyek ezek? Tarts velem, a videómból minden apró kis részletre fény derül!

Garantálom, hogy ezek után minden fém tárgyat könnyedén lefestesz majd, ami a kezed ügyébe kerül, hiszen már tudni fogod, hogy nem is ördöngösség fémes hatást létrehozni.

akvarell, zen online festő tanfolyam

A másik videó pedig a Zen-technikák blokkot bővíti. Ezúttal a kék és a lila árnyalataival játszunk majd, valamint zen gömböket készítünk. Remek ellazulás, kikapcsolódás, és akár egy komolyabb képre történő ráhangolódás lehet ennek a képnek az elkészítése.

Ha még nem vagy tagja a Művészlelkek Műhelyének, ide kattintva csatlakozhatsz hozzánk. Közel 80 alkotást tudsz elkészíteni a Műhelyben. Az elkészíthető képek száma hétről-hétre nő.

———————————————————————————————

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél további érdekességeket is látni művészetről, festőkről, technikákról akkor olvasd rendszeresen frissülő blogomat, és kövess a Facebookon, valamint a Youtube-csatornámon!

Facebook Comments

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük