info(kukac)muveszlelkek.hu

Akvarell-zentangle új program 2023. szeptember 18-tól

Online akvarell- és gouache tanfolyamok, hírek, érdekességek a festés világából

Akvarell-zentangle új program 2023. szeptember 18-tól

akvarell gouache vitorlások

Kedves Alkotótársam!

Itt van az ősz, és ha Te is szívesen alkotnál – most, hogy már hamarabb sötétedik – tarts velünk csütörtök este 7-kor a Művészlelkek Alkotóklubjában, ahol a héten még zentangle mintákkal alkotunk.

Ennek kapcsán szeretném a figyelmedbe ajánlani a szeptember 18-án induló Akvarell-zentangle online workshop-omat, amibe akár kezdőként is nyugodtan belevághatsz.

Ez egy négyhetes program, ahol megismerheted mind az akvarell technikát, mind a zentangle technikát és csodás képekkel gazdagodhatsz.

Ha most azt mondod nincs erre időd, vagy éppen ez az időpontod zsúfolt számodra, semmi baj, a program örökre a tiéd marad egy zárt FB csoportban, ahol bármikor megnézheted majd, ha időd engedi.

A workshopról az alábbi képre kattintva olvashatsz bővebben:

akvarell-zentangle extra online workshop

 

***

A Művészlelkek Műhelyébe a héten 3 videó is felkerült.

Az egyik videó egy bónusz, a metál gouache festéket teszteltem benne fekete papíron, és mint látható is lesz, csodásak a színei ennek a sűrű és krémes festéknek.

Az akvarell-gouache blokkba érkezik a Vitorlások című kép melynél kipróbálhatod, hogy milyen metál gouache festékkel festeni az akvarell mellett. Azt gondolom, hogy egy igazán látványos kép lett a végeredmény.

Végül, de nem utolsó sorban, a zentangle rajongóknak is érkezik egy anyag egy nagyon érdekes puzzle mintával, én imádtam készíteni. Remélem, sokan megcsináljátok majd.

Ha Te is szeretnéd kipróbálni valamelyik technikát, vagy akár mindet, várlak szeretettel a Művészlelkek Műhelyébe! Csatlakozz hozzánk, alkossunk együtt, tegyük műveinkkel színesebbé a világot!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük