info(kukac)muveszlelkek.hu

Akvarell jégcsapok és zentangle angyalka

Online akvarell- és gouache tanfolyamok, hírek, érdekességek a festés világából

Akvarell jégcsapok és zentangle angyalka

jégcsap akvarell online akvarellfestő tanfolyam

A Művészlelkek Alkotóklubjában a héten tovább folytatódik a csütörtök esti 7 órás élő alkotás. Szavazataitok alapján az angyalkát fogjuk elkészíteni zentangle technikával.

Ha esetleg még nem csatlakoztál az ingyenes Alkotóklubomhoz, akkor azt itt megteheted:

Művészlelkek Alkotóklubja belépés

***

Ezen a héten a Művészlelkek Műhelye 2 új tanfolyami anyaggal bővült.

A grafit blokkba felkerült videó alapján narancsokat rajzolhatsz velem. Ez egy egyszerű kis rajzocska, a kezdők is bátran belevághatnak, garantált a sikerélmény.

Az akvarell blokkba pedig jégcsapokat festettem, hiszen egyre inkább közeledik a zimankó és hamarosan már reggeli fagyok várnak ránk. Ehhez az akvarellhez nincs külön vázlat feltéve, hiszen a jégcsap-formákat egyszerűen felrajzolhatod magadtól is. Ennél a képnél a jég ábrázolása lesz érdekes, játszani fogunk a szürke és kék szín árnyalataival.

 

Mindenkinek alkotással teli szép hetet kívánok!

Mónika

———————————————————————————————

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél további érdekességeket is látni művészetről, festőkről, technikákról akkor olvasd rendszeresen frissülő blogomat, és kövess a Facebookon, valamint a Youtube-csatornámon!

Ha pedig csak kipróbálnád magad, és még eddig nem tetted, csatlakozz ingyenesen a Művészlelkek Alkotókubjához, ahol hetente élőben alkothatsz velem!

Szeretettel várlak!

Facebook Comments

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük