info(kukac)muveszlelkek.hu

Könnyed akvarell teknős

Online akvarell- és gouache tanfolyamok, hírek, érdekességek a festés világából

Könnyed akvarell teknős

könnyed akvarell teknősök online tanfolyami anyag

Miközben ezeket a vidám színes kis teknősöket festettem, eszembe jutott egy kedves gyermekkori történet, Keresztapám féltve őrzött akváriumáról. Emlékszem, hogy gyermekként órákig tudtam nézegetni az akvárium lakóit, a színes halakat, az érdekes növényeket és a kedvencemet, egy cuki kis fekete teknőst.

Ó, hogy mennyire szerettem volna megfogni azt a kis teknőst! Sokszor kérleltem Keresztapámat, hogy hadd simogassam meg. Idővel aztán a kívánságom teljesült, hiszen keresztapám kivette az akváriumból ezt a parányi kis teknőst, akit közelebbről is megszemlélhettem és megsimogathattam. Gyermekként ez nagy öröm volt számomra.

Ilyen és ehhez hasonló kedves emlékek keríthetnek téged is hatalmukba, ha festeni kezdesz. A héten ez a videós anyag került fel az akvarell blokkba a Művészlelkek Műhelyébe, ahol több, mint 110 videós anyag közül válogathatsz.

A Műhelyhez augusztus 31-ig még kedvezményes áron csatlakozhatsz!!!

Ha Neked is eszedbe jutott erről vagy bármelyik tanfolyami képről egy-egy kedves emlék, írd meg nekem, szívesen olvasom.

 

———————————————————————————————

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél további érdekességeket is látni művészetről, festőkről, technikákról akkor olvasd rendszeresen frissülő blogomat, és kövess a Facebookon, valamint a Youtube-csatornámon!

 

Ha pedig csak kipróbálnád magad, és még eddig nem tetted, csatlakozz ingyenesen a Művészlelkek Alkotókubjához, ahol hetente élőben alkothatsz velem!

Szeretettel várlak!

Facebook Comments

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük