fbpx
info(kukac)muveszlelkek.hu

Babacipő festése akvarellel

Online akvarell- és gouache tanfolyamok, hírek, érdekességek a festés világából

Babacipő festése akvarellel

babacipő festése akvarell festékkel online tanfolyami anyag

Ma egy igazán rendhagyó és izgalmas lecke került fel az akvarell-gouache videók közé.

Ez a videós lecke ugyan már feltételez némi gyakorlatot, de bárki elkészítheti, aki hívást érez rá. Ugye tudod, a fejlődés akkor következik be a festés területén is, ha kudarc esetén sem adod fel, haladsz tovább az úton és egyre nagyobb kihívások elé állítod magad.

Tehát ha látsz egy képet, amit első ránézésére nehéznek gondolsz, akkor nem átlépni kell rajta, hanem belemenni. Ha elsőre nem sikerül, nem kudarcnak megélni, hanem újra és újra elővenni és addig festeni, amíg végül el nem éred a kívánt eredményt.

Idővel meglátod élvezni és keresni fogod ezeket a kihívásokat. Fantasztikus dolog megélni azt az érzést, hogy igen képes vagyok rá, meg tudtam csinálni!

Így, ilyen kis kihívások elé állítva magad, tudsz egyre jobbá válni. Ennek a kiscipőnek a megfestése jó ötlet lehet akár Nagymamáknak, akár Anyukáknak, hiszen unokájuk, gyermekük első kis cipőcskéjét meg tudják örökíteni és az így megfestett képet ajándékba is adhatják.

A fenti akvarell-gouache képen kívül két zentangle alkotással is bővült a héten a Műhely, így a zentangle szerelmesei sem maradnak új videó nélkül.

  

Egy biztos, mi nagyon várjuk a Klubba az elkészült alkotásaidat, legyen az bármelyik a tanfolyami anyagok közül.

A Klub díjmentes, ráadásul minden csütörtökön együtt alkotunk online élőben, este 7-kor. Ha esetleg még nem csatlakoztál hozzánk, itt megteheted.

Szuper, szeretetteljes, vidám, egymást támogató kis közösség tagja lehetsz.

Ha pedig szeretnél egy új hobbyt ebben a nehéz időszakban, akkor csatlakozz a Művészlelkek Műhelyéhez és fess, alkoss bátran, korlátok nélkül!

———————————————————————————————

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél további érdekességeket is látni művészetről, festőkről, technikákról akkor olvasd rendszeresen frissülő blogomat, és kövess a Facebookon, valamint a Youtube-csatornámon!

Ha pedig csak kipróbálnád magad, és még eddig nem tetted, csatlakozz ingyenesen a Művészlelkek Alkotókubjához, ahol hetente élőben alkothatsz velem!

Szeretettel várlak!

 

Facebook Comments

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük