info(kukac)muveszlelkek.hu

Fessünk egy igazi nyári képet: csónak a parton

Online akvarell- és gouache tanfolyamok, hírek, érdekességek a festés világából

Fessünk egy igazi nyári képet: csónak a parton

Csónak festése akvarell online tanfolyam

Végre itt a nyár, a ragyogó napsütés. Virágba borult az erdő, a mező. Nem tudom Te hogy vagy vele, de nekem a nyár az egyik kedvenc évszakom. Csodás színek, illatok és azok a finom gyümölcsök!!!

 

Ilyenkor is érdemes sok időt tölteni a természetben. Figyelni a felhők formáját, belélegezni az akác, a hársfa édes illatát. No és persze ha teheti az ember érdemes egy kicsit vízbe merülni, úszni vagy éppen egy csónakban ringatózni.

Amikor ezt a csónakos képet festettem, eszembe jutott egy balatoni nyár emléke, amikor a víz valószínűtlenül kék és zöld színét csodálhattam egy forró nyári délután. Amikor a parton megállt a levegő a forróságtól, de a hajó, mely végig vitt a Balaton vizén kellemes szellővel ringatta utasait. Szinte most is érzem az orromban a Balaton illatát.

Többek között ezért is érdemes festeni, hiszen festés közben újraélhetünk egy-egy kedves emléket, ami az ecsetvonások hatására ismét felszínre kerül bennünk.

Ha még nincs programod a nyárra, akkor javaslom tarts velünk, fessünk együtt a Művészlelkek Műhelyében, ahol több, mint 80 alkotást tudsz elkészíteni videóim segítségével.

Ha pedig csak kipróbálnád magad, csatlakozz ingyenesen a Művészlelkek Alkotókubjához, ahol hetente élőben alkothatsz velem!

Szeretettel várlak!

———————————————————————————————

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél további érdekességeket is látni művészetről, festőkről, technikákról akkor olvasd rendszeresen frissülő blogomat, és kövess a Facebookon, valamint a Youtube-csatornámon!

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük