fbpx
info@muveszlelkek.hu

Akvarell tanfolyamaim

Online akvarell- és gouache tanfolyamok, hírek, érdekességek a festés világából

Elérhető tanfolyamaim

Ha szeretnél kikapcsolódni, feltöltődni, megtapasztalni alkotás közben a “flow” állapotát, akkor alábbi tanfolyamaim segítségével megteheted.

Az akvarell egy rendkívül könnyed, lágy technika, amely kihasználja, hogy a festék, a víz és a papír együtt, egymásra hatással alakítja ki a formákat és a színeket. Egy olyan technika, ami nem igényel nagy befektetést, hiszen kezdetben megteszi egy egyszerű iskolai vízfesték is, amivel gyakorolni tudsz. A későbbiekben természetesen már érdemes befektetni egy-egy jobb minőségű festékbe, ecsetbe és persze akvarell papírba, hogy minél tökéletesebb hatást tudj elérni képeiddel.

Ha Te is szeretnéd kipróbálni, hogy milyen egy akvarell képet megfesteni, úgy, hogy lépésről-lépésre nyomon tudod követni a munkafolyamatokat, akkor jó helyen jársz. Videós tanfolyamaim úgy lettek összeállítva, hogy segítségével akár egy teljesen kezdő is könnyedén boldoguljon az akvarell festéssel.

Akvarell tanfolyamaim segítségével kezdőként elsajátíthatod az akvarell festés alapjait, haladóként pedig olyan fogásokat, trükköket ismerhetsz meg, amikkel még nem biztos, hogy találkoztál Magyarországon.

Remélem, hogy találsz a tanfolyamaim között olyat, ami megszólít és aminek a segítségével átélheted az alkotás örömteli érzését.

Szeretettel: Mónika

akvarell festék

Éjszakai fények

Online gouache festő tanfolyam

Mindössze két szín felhasználásával alkothatsz meg Te is ilyen fényképszerű képeket. A tanfolyam által megtudhatod, hogy mi az a gouache festék és hogy hogyan használd. Egy olcsó, egyszerű módszer, amivel csodákat alkothatsz.

Tavaszi feltöltődés

Online akvarell festő tanfolyam

Remek kikapcsolódás egy fárasztó nap után. Fesd meg velem ezeket az akvarell képeket és élvezd, ahogy festés közben magával ragad az akvarell technika könnyedsége, akár egy könnyed tavaszi fuvallat.

 

Facebook Comments