Télapó és Rudolf, a rénszarvas

Télapó és Rudolf

Ingyenesen letölthető mese

A Télapó és Rudolf, a rénszarvas

Egy mese a közelgő ünnepekre.

Ki ne hallott volna már Rudolfról a bohókás rénszarvasról, aki Télapó szánját húzza a társaival együtt? Ez a mese róla szól.

Tudod, hogyan készül a Télapó azon a bizonyos napon? Kik vannak a segítségére és milyen felelősségteljes dolog a Télapó szánját húzni?

Mi történne, ha egy nap az egyik rénszarvas nem jelenne meg időben, és emiatt a Télapó nem tudna elindulni az útjára, hogy elvigye az ajándékokat a gyerekeknek? Szerinted előfordulhat ez?

A meséből minden kiderül.

Mit kapsz most ingyen?

Télapó és Rudolf, a rénszarvas
  • A mesét kinyomtatható pdf formában
  • a mesét hangoskönyvként mp3 formátumban
  • a meséhez kapcsolódó kézzel készített kinyomtatható színezőt
Télapó és Rudolf, a rénszarvas
Télapó és Rudolf, a rénszarvas

A szerzőről

Olajos Mónika

Olajos Mónika

2012 óta írok meséket. A meséim lélekből érkeznek, szívből, szeretettel íródnak, magas rezgésen az emberiség legszentebb javát szolgálva. Küldetésem, hogy a gyermeki léleknek megfelelő szellemi táplálékot nyújtsak.

A meséim mentesek mindenféle erőszaktól, gonoszságtól, csak és kizárólag a szeretet tiszta energiája fonja át őket. Remélem, hogy az olvasónak épp oly nagy örömet nyújt majd, mint amilyen tiszta szeretettel és örömmel én írtam.

Habár ezek a mesék még nem jelentek meg könyv formájában, most úgy gondoltam, hogy a közelgő ünnep alkalmából elérhetővé teszek egy mesét, reményeim szerint a gyerekek nagy örömére.

Ha szeretnéd letölteni az ingyenes mesét, a hangoskönyvet és a színezőt, nincs más dolgod,

mint megadni az alábbi űrlapon a neved és az e-mail címed és máris küldöm számodra a linket.

https://listamester.hu/forms/fe/5/8/3/5834.html

Télapó és Rudolf, a rénszarvas

Tudtad?

RénszarvasA Télapó rénszarvasai igen rejtélyesek. Az összes állat fiú nevet kapott, ám az tudni kell, hogy a hím rénszarvasok télen ledobják az agancsukat, ellenben a Mikulás állataival, akik télen is büszkén viselik fejük ékességét. Ebből is látszik, hogy Télapó nem hétköznapi rénszarvasokkal dolgozik együtt.