info(kukac)muveszlelkek.hu
+36 70/ 405 5191
Menu

Élményfestés gyerekeknek Veresegyházon Nelli nyuszi

Ajánlott korosztály: 7 – 12 év

A festés során akvarellfestékkel festjük meg ezt a képet 300gr-os A/4 méretű akvarellpapírra. A kép vázlatát előre megrajzolva kapják meg a gyerekek.

A foglalkozás első részében megmutatom az eszközöket, anyagokat amikkel dolgozunk. Ezután elkezdődik a festés, melynek során folyamatosan segítek, instruálok. A festés végén pedig fixáljuk az elkészült alkotást.

A foglalkozás során sok olyan információt tudhatnak meg a gyerekek, amit beépíthetnek az iskolai rajzórákon tanultak közé, így játékos formában fejleszthetik tudásukat ezen a téren.

A festéshez szükséges minden eszközt (akvarellpapír, akvarellfesték, ecset, törlőkendő, kézfertőtlenítő stb.) én biztosítok!

A festésre érdemes olyan öltözékben érkezni, amit a tevékenység megkövetel. Az akvarellfesték vízzel oldódik, de kényesebb anyagok esetében nyomot hagyhat.

Kiscsoportos foglalkozás, hogy minden résztvevőre egyformán jusson figyelem.

A résztvevők száma max. 4 fő.

A festés időtartama változó, függ a gyermekek életkorától, a résztvevők számától, így kb. 2-2,5 órát vesz igénybe.

Az élményfestés díja: 11.900 Ft

Nelli nyuszi élményfestés gyerekeknek Veresegyház

Az időpont foglalásához először válassza ki az alábbi foglalási naptárból szolgáltatások közül a “Mini Művészlelkek Műhelyét”, majd utána a kiválasztott dátumot és időpontot.

A szükséges adatok megadása után kap a rendszertől egy automatikus emailt, mely tartalmazza a fizetés (átutalás) részleteit. A díj beérkezését követően véglegesítem a foglalást és küldöm a visszaigazoló emailt, valamint a számlát.

Gmail levelezés esetén elképzelhető, hogy a levél a promóciókban vagy a spam mappában landol. Ez esetben húzza át a levelet a beérkező levelek mappába, hogy a jövőben ezzel ne legyen probléma.

Díjmentes lemondás a festés időpontja előtt 48 órával lehetséges az info(kukac)muveszlelkek.hu címen.

A jelentkezéssel beleegyezését adja, hogy az élményfestés során fotók készülhetnek gyermekéről, melyeket marketing célokra használhatok fel és amelyekért külön díjazásra nem jogosult. Amennyiben ehhez nem járul hozzá, kérem hogy jelezze ezt a megjegyzés rovatban vagy írjon egy e-mailt az info(kukac)muveszlelkek.hu e-mail címre.

[ea_bootstrap width="800px" scroll_off="true" layout_cols="2"]
élményfestés Veresegyházon térkép

A festés helyszíne: Veresegyház, Kölcsey u. 103/C.