fbpx
info(kukac)muveszlelkek.hu

Szívmesék

Online akvarell- és gouache tanfolyamok, hírek, érdekességek a festés világából

Szeretettel köszöntelek a Szívmesék oldalán!

Egyszerű dolgom volt, mikor nevet adtam ennek az oldalnak és a meséknek. Nem is tehettem mást, hiszen az én meséim a szívemből jönnek.

2012-ben kezdődött mindez, amikor elkezdtem keresni, hogy ki vagyok én, mi dolgom itt, a Földi létben. Ettől az évtől egészen mostanáig és reményeim szerint még a jövőben is, számtalan kurzuson vettem részt, amik hozzásegítettek ahhoz, hogy rájöjjek, ki vagyok, mik a képességeim. A mesék varázslatos világa ezen kurzusok hatására vált szinte észrevétlenül az életemmé. Hogy stílusos legyek történetemet mesében folytatom….

….Egy varázslatos nyári reggelen Nika, a barna copfos kislány szokásához híven tollat ragadott. Nagyon szeretett írni. Alig várta a reggelt és mikor kipattantak a szemei azon nyomban előkapta a tollat és a papírt.

Szóval ezen a csodás reggelen is csak írt és írt, kiírta magából a bánatot, kiírta magából az örömöt, aztán egyszer csak váratlanul egy csodás mese pottyant a tollából a papírjára. Nika nagyon meglepődött: – Még ilyet! Nahát! Hát ez egy mese! – csodálkozott.

Onnantól kezdve nem volt megállás a mesék záporoztak minden nap a papírjára.  Nika boldog volt és csak úgy ragyogott, így vált egyik pillanatról a másikra meseíróvá.

Csak a szíve vezette, semmi más. A tolla csak úgy hasított a papíron. Nikának egyre jobban tetszett ez a semmihez nem fogható varázslatos állapot, amit a mesék írásakor átélt. Szerényen pislogott, kezdetben alig merte felolvasni még a családjának is a meséket, de mivel egyre több bátorítást, biztatást kapott, nem hagyta abba a meseírást.

 

És most 2020-ban, ebben a különös korban született meg a döntése, hogy lássanak ezen mesék napvilágot. Hiszen talán soha nem volt még ennél nagyobb szükség a szeretetre. Ezek a mesék pedig Szívből szívbe íródnak, a gyerekek és olvasók legszentebb javát szolgálva.

Röviden ez a története az én meséim születésének. Szándékom, hogy örömöt, szeretetet, boldogságot csempésszek minden kedves olvasóm szívébe.

Ingyenesen elérhető mese

Télapó és Rudolf a rénszarvas meséje

Facebook Comments